Dit is de TSO CLUB

TSO CLUB is een jonge organisatie opgezet door professionals met jarenlange ervaring in de TussenSchoolse Opvang. TSO CLUB is specialist in TSO en doet uitsluitend TSO. Voor TSO CLUB is overblijven geen bijzaak maar hoofdzaak!

Plezier in de TSO behouden

TSO CLUB heeft als doel om de TSO dúsdanig goed en voordelig uit te voeren en de school dérmate te ontzorgen dat zowel ouders als school het overblijven als positief ervaren.

En niet minder belangrijk is dat leerkrachten kunnen genieten van hun welverdiende lunchpauze en dat de kinderen intussen veilig en plezierig kunnen spelen om daarna weer geconcentreerd de lessen te kunnen volgen.

Investeren in personeel en kwaliteit

De grootste tevredenheid over de TSO bij alle betrokkenen, van kinderen, ouders, leerkrachten, medewerkers tot aan coördinator en schooldirectie, wordt naar onze overtuiging bereikt door vol in te zetten op kwaliteit:

  • Met goed opgeleide medewerkers; De TSO CLUB gaat verder dan de wettelijke norm van 50% opgeleide medewerkers en leidt jaarlijks al haar medewerkers op. Dus 100% kundige medewerkers!
  • Met goed betaalde medewerkers; De TSO CLUB drukt haar waardering voor haar overblijfteams uit in een ruime vrijwilligersvergoedingen en een reëel salaris voor de locatie-coördinatoren.

Een ideaal samenwerkingsverband

TSO CLUB is een initiatief van TSO-ASSISTENT en werkt nauw samen met het Overblijf Magazine en TSO-Support.

Daarmee komt het beste binnen de wereld van de TSO samen; een moderne, privacy-veilige en gebruiksvriendelijke overblijfadministratie, de gebundelde kracht van diverse specialisten en een sterke en betrouwbare ondersteuning middels tso-gerichte training, advies en coaching.

Maakbare toekomst

TSO CLUB streeft er niet naar om steeds groter te worden maar wél steeds beter. TSO CLUB wil zich graag onderscheiden van de gevestigde kinderopvangorganisaties: Niet alleen in prijs en kwaliteit maar ook in maatwerk TSO zoals Groene TSO en Fruit in de klas.

De TSO CLUB biedt een uitstekende en gezellige overblijf voor slechts €2,25! Wij nodigen je uit om kennis te maken en je wensen voor de tussenschoolse opvang te bespreken.

Westerstraat 7B 1015 LT Amsterdam
algemene informatie: 06 1056 8557
technisch support: 06 5430 4663
info@tsoclub.nl