TSO CLUB Nieuws en nieuwsbrief

Privacy verklaring

Geen overbodige persoonsgegevens

Wanneer je de nieuwsbrief wilt ontvangen hebben we alleen je emailadres nodig en je akkoord voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Verder bewaren we geen persoonsgegevens.

Double Opt-In

Om te voorkomen dat je de nieuwsbrief ongewild ontvangt gebruiken we de zogenaamde Double Opt-In (DOI) procedure: na de aanmelding ontvangt je een bevestigingsemail. Je emailadres wordt alleen in de mailinglijst opgenomen na deze bevestiging.

Uitsluitend voor de nieuwsbrief

Wij gebruiken je emailadres alleen voor het af en toe verzenden van de nieuwsbrief, hoogstens enkele keren per jaar en nergens anders voor.

Newsletter2Go

Als nieuwsbrief software wordt Newsletter2Go gebruikt. Het verkopen en gebruiken van uw emailadres door Newsletter2Go, voor andere doeleinden dan het verzenden van onze nieuwsbrieven, is verboden. Newsletter2Go is een betrouwbare en gecertificeerde leverancier, die de eisen van de wet voor de bescherming van persoonsgegevens naleeft. Zie Newsletter2Go.

Met 1 klik afmelden

Je kunt op elk moment je toestemming voor het opslaan en het gebruik van je emailadres voor de nieuwsbriefverzending intrekken door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken of hier op afmelden. Je emailadres wordt dan direct verwijderd.

De TSO CLUB biedt een uitstekende en gezellige overblijf voor slechts €2,25! Wij nodigen je uit om kennis te maken en je wensen voor de tussenschoolse opvang te bespreken.

Westerstraat 7B 1015 LT Amsterdam
algemene informatie: 06 1056 8557
technisch support: 06 5430 4663
info@tsoclub.nl